HUR BALLT!?

Kolla in det här superdupersnygga bordet. Visste inte om jag skulle våga visa det för min kära pojkvän men kunde inte låta bli. Resultatet blev precis som jag hade trott - bordet ligger numera nummer ETT på hans önskelista. 

Jag förstår honom, det är sjukt ballt. Problemet är bara att det absolut inte skulle passa till vårt grå/svarta golv. Om den ändå vore vit... Fast å andra sidan skulle bordet förmodligen förlora en hel del av sin charm då.     














TRADERA

Hej där!

Hoppas att alla haft en bra helg i det underbara vädret. Min har varit super. Fick sluta en timme tidigare i fredags, då åkte jag iväg till min vän Jessica där den vankades grillning med henne och Jennifer. Blev där hela kvällen och hade det mysigt.

I lördags efter jobbet invigde jag årets minigolf tillsammans med Gurra, pappa, Carina och Erik. Därefter blev det supergod middag på Athen innan vi åkte vidare för att se på Eurovision :)

Igår blev det en dag med älsklingen. Hann med väldigt mycket som behövde göras och spenderade även några timmar i solen.


Tradera är livsfarligt men väldigt roligt. Iaf så länge man vinner auktionerna. Jag hade en period för något år sen då jag satt på tradera varje dag men nu har det varit lugnt bra länge. Tills igår då jag fick jag syn på de här två. 23 kr och två minuter kvar - glad tjej. Precis när jag ska buda så märkte jag att jag inte var inloggad. GAAAH helt galet irriterande. Stör mig fortfarande på det. Älskar verkligen de söta små tröhjärtana som hänger på dem.

Någon som vet var jag kan hitta liknande? Måste bara ha! :)

Nu har jag bombat Gurras minneslista med massa auktioner. Får hoppas på bättre lycka nästa gång.

KRAM

BALKONGMYS

Godmorgon! Det fina vädret håller i sig, underbart! Jag kom dessutom upp i god tid idag så jag ska försöka njuta av solen någon timme innan jobbet. Det har varit en kille här från Betonghål och tittat på väggen som vi eventuellt ska slå upp. Allting lät bra, nu saknas bara föreningens godkännande och jag hoppas att dem kommer redan nästa vecka MED ett positivt besked. Jag skulle bli så besviken annars nu när jag verkligen vet hur jag vill ha det.

Hallen har blivit jättefin, vilken skillnad :) Världens bästa bonuspappa har varit här och fixat hela veckan så nu är allt i stort sett färdigt. Jag har tagit bilder men har lite svårt att förstå mig på nya vår nya imac så lyckas inte lägga in dem i datorn. Haha, känner mig som en gammal tant, förstår nada... Tacka vetja Windows.

Bjuder istället på några bilder från gårdagen. Jag och Jennifer invigde balkongen med supergod lunch. Synd bara att jag inte fått ut möblerna och piffat till balkongen med lite blommor. Annars var det dunder. Kött med pommes, vitlökssmör, bea, sallad och chili cheese :D





VIRKAT

Jag har jättelänge velat ha ett virkat överkast, men de är ju rätt dyra så det har aldrig blivit prioriterat. Tror ni jag blev överlycklig när jag av en slump tittade in på Hemtex och fick syn på det här? Halva priset, 500 kr för det här fina överkastet som inte kan passa bättre än på min soffa för tillfället :)

TVÄTTKORG

Uppdateringen ska bli bättre här, jag lovar. Fullt upp här hemma iaf :) Golvet i hallen är på plats, nu ska det bara sättas upp lite lister innan vi kan börja möblera. Har åkt runt i affärer varje dag för att hitta hallmöbler som passar. Allt ska bli nytt både möbler och lampor men har inte hittat något än så länge. Däremot hittade jag äntligen en tvättkorg, precis en sån som jag letat efter. Den kommer ifrån Mio och finns i flera olika storlekar, det här är den största och den kostade 329 kr.

HJÄLP


DOFTPÅSAR

Godmorgon! Jag håller på att bli galet rastlös här hemma, hade hoppats att kunna jobba idag men magen värker fortfarande så det får bli sängen en dag till. Idag är iaf älsklingen hemma och tar hand om mig så lite nytta kanske blir gjord :) Ha en jättebra helg allihopa!







Dessa små påsar kommer också från loppis och ska fyllas med härliga dofter :)


KRUKA

Näst ut från loppis är den här lilla krukan som jag gav 50 kr för. Är det någon som vet vart krukan kommer ifrån? Jag vet att jag har sett krukan i olika storlekar och former på flera ställen men kan verkligen inte komma på var?









Jag ska ordna en riktig blomma till den men än så länge ligger ändå golvet ivägen så tillsvidare får min lilla plastros fylla upp den :) 


DUKNING

Har glömt berätta att det inte blir något nygammalt kök här hemma. Det är nu sönderslaget och dumpat på tippen. Det innebär att det blir ett helt nytt kök istället :D Köket är i princip färdigritat, saknas bara lite detaljer vi måste välja till. Däremot kan vi inte börja med det förrän vi vet hur det blir med väggen som eventuellt ska slås upp.

Nu längtar jag tills jag får köpa ny och fin köksinredning. Tallrikar, glas och allt ska bli nytt. Kommer nog dröja ett tag men tills dess får jag nöja mig med underbara inspirationsbilder från Skönahem :)










LJUSFAT

Titta vilket fint ljusfat jag hittade bland Rustas vårnyheter. Jag gillar verkligen Rusta, tycker att man kan hitta en hel del snygga grejer till riktigt bra priser. 299 kr kostar det här fina ljusfatet.

FYND 2

Gokväll! Här hemma har jag gått och blivit magsjuk, typiskt när jag har så mycket att ta tag i. Idag skulle jag bland annat gå till styrelsen i bostadsrättsföreningen och fråga om vi får göra en öppning i en bärande vägg här i lägenheten. Självklart är dom bara där första onsdagen varje månad... Jag fick slänga iväg ett mail istället men kommer nog inte få ut lika mycket utav det. Får vänta och se helt enkelt.

Här får ni se mitt andra fynd från loppisen i söndags. 20 kr fick jag betala för den här ljusstaken:) 







KRAM


HIMLARUM

Fastnade på Himlarums hemsida inatt, gud så mycket fina möbler de har. Jag är expert på att hetsköpa första bästa jag hittar men nu ska jag vänta tills vi får ordning på allting här hemma och sen lägga ner lite mer pengar på det jag verkligen vill ha, inga tråkiga Ikea möbler :) Kommer att behöva en hel del nya möbler om det blir så att vi gör om allting här hemma och jag vet precis hur jag vill att det ska se ut. Längtar!  














BILDBOMB FRÅN BARCELONA :)

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  























































FYNDAT

Hallå där! Jag är hemma igen efter ett par härliga dagar i underbara Barcelona. Bortsett från att fotbollen gick åt skogen så hade vi en superbra resa. Lägger upp lite bilder här på bloggen senare :) 

Jag har jobbat varje dag sen jag kom hem så har inte hunnit med så mycket kul. Idag tänkte jag visa en liten sak jag fick med mig hem från Loppis igår. Köpte en hel del saker men tänkte visa en sak i taget. Tio svenska riksdalen fick jag ge för den här lilla sötnosen. Är den inte för gullig? Superfint fodrad är den också.

  


RSS 2.0